4 ķiploku garšas veidi
9. aprīlis, 2024 pl. 12:07,
Nav komentāru
Kāpēc virtuvē noder 4 veidu ķiploku garša?
Katrai receptei savs: ķiploku šķēlītes, granulas vai pulveris.
Bet ir situācijas, kad vēlamies baudīt gardus pākšaugu ēdienus, bet ķiploku aromāts neder.
Mūsu klienti izmanto asefetīda pulveri!
Lai atbrīvotu īstās garšas īpašības, to jāsautē eļļā vai gī sviestā.
To pievieno kā sastāvdaļu karijiem, salātiem, marinētiem dārzeņiem, mērcēm vai augļu čatniju izgatavošanai.
Ir nepieciešams tikai maza šķipsniņa šīs garšvielas, lai piešķirtu tās garšu ēdienam.
Pēc garšas asafoetīda atgādina ķiplokus. Nepieciešama pākšaugu un zirņu ēdienu pagatavošanā.
#ieberlv #izziniunpielieto #kiploks #asafatida #garsviela #ghi #pākšaugi #zirņi