ZAĻUMU "KRĒMSIERS" recepte
13. janvāris, 2024 pl. 7:37,
Nav komentāru
ZAĻUMU "KRĒMSIERS" recepte!
Sastāvdaļas
1 glāze Indijas riekstu no ieber.lv
2 ēdk. citrona sulas
2 ēdk. rauga pārslu no ieber.lv
1 ēdk. ābolu etiķa, ¼ tējk. sāls no ieber.lv
1–2 ēdk. ūdens
1 ēdk. kaltētu diļļu, 1 ēdk. kaltētu pētersīļu no ieber.lv
1 ķiploka daiviņa
⭐Pagatavošana
1. Riekstus mērcē ūdenī vairākas stundas vai aplej ar verdošu ūdeni uz 30 min.
2. Visas sastāvdaļas, izņemot ūdeni, blendē, līdz iegūst viendabīgu masu. Ja nepieciešams, pievieno 1–2 ēdk. ūdens vajadzīgās konsistences iegūšanai. Masai vajadzētu vienmērīgi klāties uz maizes, bet tā nedrīkst būt pārāk šķidra. Jāņem vērā, ka pēc pāris stundām krēmsiers vēl nedaudz sabiezēs.
3. Nogaršo un pievieno papildu sāli, ja nepieciešams. Ievieto krēmsieru stikla vai plastmasas traukā un glabā ledusskapī līdz 4 dienām.
#recepte #ieberlv #izziniunpielieto #rieksti #kremsiers #vegan #dabaidraudzigs #lesswaste
Uzkoda (recepte no The Thriving Vegan)