Kā gatavot karamelizētās mandeles?

Kā gatavot karamelizētās mandeles?

🍂 Karamelizētās mandeles – ideāla ziemas garša!


 Sastāvdaļas:
👉 200 g mandeļu
👉 3 ēd.k. kokosriekstu ziedu cukura
👉 1/2 tējk. Ceilonas kanēļa
👉 1/2 tējk. piparkūku garšvielu
👉 2 ēd.k. ūdens

🍯 Pagatavošana:

🥄 Uzkarsē pannu un ielej tajā ūdeni ar kokosriekstu ziedu cukuru. Maisi, līdz cukurs izkūst un sāk karamelizēties.

🌰 Pievieno mandeles un rūpīgi apmaisi, lai tās pilnībā pārklātos ar karameli.

🌟 Pievieno kanēli un piparkūku garšvielu. Turpini maisīt vēl pāris minūtes, līdz mandeles ir spīdīgas un pilnībā pārklātas.

🧊 Uzmanīgi izklāj mandeles uz līdz 1000 reizēm lietojamā cepamā papīra, lai tās atdziest un sacietē.

🎁 Viss nepieciešamais – sākot no gardākā kokosriekstu ziedu cukura līdz ilgtspējīgajam cepamajam papīram – Tevi gaida www.ieber.lv. Pasūti un saņem pakomātā!

❄️ Baudi un dalies ar siltumu!

#ieberlv #karamelizētāsmandeles #ziemasgaršas #piparkūkugarša #ilgtspēja #ekocepšana #ceilonaskanēlis #kokosriekstucukurs #ilgtspējīgadzīve #cepampapīrs #bezatkritumiem #garšīgimirkļi #ziemasreceptes #ekoprodukti #veselīgi našķi

Atpakaļ pie raksta